NCHP gaat Turkije en Syrie bedienen

ROTTERDAM – Rederij NCHP gaat vanaf eind januari twintigvoets containers accepteren voor de Turkse havens Izmir en Mersin en de Syrische havens Lattakia en Tartous. In beperkte mate worden ook containers voor Istanboel en Tunis aangenomen.

De containers gaan mee op de schepen in de dienst op de Arabische Golf en India/Pakistan; ze worden overgeladen in Gioia Tauro. De eerste afvaart staat gepland voor 25 januari. Agent voor NCHP in Rotterdam is Interzee.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

NCHP gaat Turkije en Syrie bedienen | NT

NCHP gaat Turkije en Syrie bedienen

ROTTERDAM – Rederij NCHP gaat vanaf eind januari twintigvoets containers accepteren voor de Turkse havens Izmir en Mersin en de Syrische havens Lattakia en Tartous. In beperkte mate worden ook containers voor Istanboel en Tunis aangenomen.

De containers gaan mee op de schepen in de dienst op de Arabische Golf en India/Pakistan; ze worden overgeladen in Gioia Tauro. De eerste afvaart staat gepland voor 25 januari. Agent voor NCHP in Rotterdam is Interzee.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement