Transport en opslag op Amsterdamse beurs steeds minder belangrijk

De transport- en opslagsector behoort tot de sterkste groeiers van de Nederlandse economie in de afgelopen twee jaar. Het toenemend economisch belang van de branche staat echter in schril contrast met het afkalvende belang van het transport op de Amsterdamse effectenbeurs. Vorig jaar verdween Van Ommeren uit de AEX-index, de belangrijkste graadmeter voor de koersontwikkeling op de aandelenmarkt. Dit jaar moet Pakhoed het veld ruimen en als het een beetje tegen zit, zal volgend

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Transport en opslag op Amsterdamse beurs steeds minder belangrijk | NT

Transport en opslag op Amsterdamse beurs steeds minder belangrijk

De transport- en opslagsector behoort tot de sterkste groeiers van de Nederlandse economie in de afgelopen twee jaar. Het toenemend economisch belang van de branche staat echter in schril contrast met het afkalvende belang van het transport op de Amsterdamse effectenbeurs. Vorig jaar verdween Van Ommeren uit de AEX-index, de belangrijkste graadmeter voor de koersontwikkeling op de aandelenmarkt. Dit jaar moet Pakhoed het veld ruimen en als het een beetje tegen zit, zal volgend

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu