Fors verlies SNCF

PARIJS – De Franse spoorwegmaatschappij SNCF heeft vorig jaar een verlies geleden van circa vijf miljard gulden. De wekenlange staking in december leverde een strop op van 1,4 miljard gulden. De spoorwegmaatschappij hield al rekening met een negatief resultaat van drie miljard gulden. De spoorstaking deed het verlies echter aanzienlijk oplopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Fors verlies SNCF | NT

Fors verlies SNCF

PARIJS – De Franse spoorwegmaatschappij SNCF heeft vorig jaar een verlies geleden van circa vijf miljard gulden. De wekenlange staking in december leverde een strop op van 1,4 miljard gulden. De spoorwegmaatschappij hield al rekening met een negatief resultaat van drie miljard gulden. De spoorstaking deed het verlies echter aanzienlijk oplopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement