Aziatische landen stichten platform voor luchtvaart

KY

Het oprichtingsverdrag doet nauwelijks mededelingen over inhoudelijke zaken. Er is tussen de betrokken landen grote onenigheid over de mate van liberalisering van de regionale markt. De meest concrete mededeling is dat de groep zal streven naar een ‘geleidelijke en ordelijke verandering van het luchtverkeer op basis van eerlijkheid en wederkerigheid’.

Naast Australie en Nieuw-Zeeland zijn de belangrijkste Zuidoost- en Oostaziatische landen bij het platform betrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Aziatische landen stichten platform voor luchtvaart | NT

Aziatische landen stichten platform voor luchtvaart

KY

Het oprichtingsverdrag doet nauwelijks mededelingen over inhoudelijke zaken. Er is tussen de betrokken landen grote onenigheid over de mate van liberalisering van de regionale markt. De meest concrete mededeling is dat de groep zal streven naar een ‘geleidelijke en ordelijke verandering van het luchtverkeer op basis van eerlijkheid en wederkerigheid’.

Naast Australie en Nieuw-Zeeland zijn de belangrijkste Zuidoost- en Oostaziatische landen bij het platform betrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement