Bezwaarschrift tegen bouw van terminal Twente

OLDENZAAL – Een groep inwoners van Oldenzaal heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de partiele herziening van het streekplan Twente. In die herziening is bouw van de Holland Eastgate Terminal (HET) bij Oldenzaal opgenomen.

De groep heeft het bezwaarschrift ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De bewoners menen dat de provincie alternatieven niet goed heeft onderzocht en een lokatie-onderzoek onvolledig is geweest.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Bezwaarschrift tegen bouw van terminal Twente | NT

Bezwaarschrift tegen bouw van terminal Twente

OLDENZAAL – Een groep inwoners van Oldenzaal heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de partiele herziening van het streekplan Twente. In die herziening is bouw van de Holland Eastgate Terminal (HET) bij Oldenzaal opgenomen.

De groep heeft het bezwaarschrift ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De bewoners menen dat de provincie alternatieven niet goed heeft onderzocht en een lokatie-onderzoek onvolledig is geweest.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement