Zwitserland breidt zone trucks uit

BERN – Zwitserland heeft de Europese Unie aangeboden de grenszone waarin vrachtwagens van veertig ton mogen rijden, uit te breiden. Dat is bekend geworden na gesprekken van een Zwitserse delegatie met vertegenwoordigers van de Unie in Brussel. Het is nog onduidelijk hoe groot de nieuwe zone wordt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Zwitserland breidt zone trucks uit | NT

Zwitserland breidt zone trucks uit

BERN – Zwitserland heeft de Europese Unie aangeboden de grenszone waarin vrachtwagens van veertig ton mogen rijden, uit te breiden. Dat is bekend geworden na gesprekken van een Zwitserse delegatie met vertegenwoordigers van de Unie in Brussel. Het is nog onduidelijk hoe groot de nieuwe zone wordt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement