Delmutrans agent voor NCHP-dienst

ROTTERDAM – Binnen de Delmas Groep is besloten de vertegenwoordiging van de NCHP- dienst naar Syrie, Turkije, de Arabische Golf en India/Pakistan met ingang van 1 maart over te brengen van Interzee scheepvaartmaatschappij naar zusterbedrijf Delmutrans.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Delmutrans agent voor NCHP-dienst | NT

Delmutrans agent voor NCHP-dienst

ROTTERDAM – Binnen de Delmas Groep is besloten de vertegenwoordiging van de NCHP- dienst naar Syrie, Turkije, de Arabische Golf en India/Pakistan met ingang van 1 maart over te brengen van Interzee scheepvaartmaatschappij naar zusterbedrijf Delmutrans.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement