AC Forwarding opent een eigen kantoor Dublin

ROTTERDAM – AC Forwarding gaat een eigen kantoor openen in Dublin/Ierland. AC is een van de grootste NVOCC-ers op Ierland. Het bedrijf heeft hiervoor altijd samengewerkt met agent Irish Warehousing en Transport. Dat wil ze blijven doen als het om de bediening van Cork gaat, maar start daarbij per 1 mei een eigen kantoor voor Dublin.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

AC Forwarding opent een eigen kantoor Dublin | NT

AC Forwarding opent een eigen kantoor Dublin

ROTTERDAM – AC Forwarding gaat een eigen kantoor openen in Dublin/Ierland. AC is een van de grootste NVOCC-ers op Ierland. Het bedrijf heeft hiervoor altijd samengewerkt met agent Irish Warehousing en Transport. Dat wil ze blijven doen als het om de bediening van Cork gaat, maar start daarbij per 1 mei een eigen kantoor voor Dublin.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement