Diesel wordt anderhalve cent minder duur

ROTTERDAM – Een liter diesel wordt donderdag 1,6 cent goedkoper. De prijsverlaging is het gevolg van ontwikkelingen op de internationale productenmarkt. Dit heeft Shell meegedeeld. Een liter diesel kost vanaf donderdag 1,396 gulden. De prijzen van benzines veranderen niet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Diesel wordt anderhalve cent minder duur | NT

Diesel wordt anderhalve cent minder duur

ROTTERDAM – Een liter diesel wordt donderdag 1,6 cent goedkoper. De prijsverlaging is het gevolg van ontwikkelingen op de internationale productenmarkt. Dit heeft Shell meegedeeld. Een liter diesel kost vanaf donderdag 1,396 gulden. De prijzen van benzines veranderen niet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement