Verhuizing Cemar

ROTTERDAM – Bij Cemar Maritime Services zijn het operationele kantoor en het managementkantoor samengegaan en verhuisd naar het kantoor van Soetermeer, Fekkes’ Cargadoorskantoor. De laatste doet het management van de schepen waar Cemar mee vaart.

Het nieuwe adres van Cemar is: Mathenesserlaan 231 te Rotterdam, telefoon 010- 495 46 66.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Verhuizing Cemar | NT

Verhuizing Cemar

ROTTERDAM – Bij Cemar Maritime Services zijn het operationele kantoor en het managementkantoor samengegaan en verhuisd naar het kantoor van Soetermeer, Fekkes’ Cargadoorskantoor. De laatste doet het management van de schepen waar Cemar mee vaart.

Het nieuwe adres van Cemar is: Mathenesserlaan 231 te Rotterdam, telefoon 010- 495 46 66.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement