Dow geeft prijs aan Bertschi AG

TERNEUZEN – Dow Europa heeft de zogenaamde ‘Responsible Care Award’ uitgereikt aan het Zwitserse transportbedrijf Bertschi AG. Dit bedrijf leverde onder meer de beste prestaties op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Ook genomineerd voor de prijs waren de transportbedrijven De Rijke in Spijkenisse, Hoyer in Hamburg, en NWM in Uithoorn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Dow geeft prijs aan Bertschi AG | NT

Dow geeft prijs aan Bertschi AG

TERNEUZEN – Dow Europa heeft de zogenaamde ‘Responsible Care Award’ uitgereikt aan het Zwitserse transportbedrijf Bertschi AG. Dit bedrijf leverde onder meer de beste prestaties op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Ook genomineerd voor de prijs waren de transportbedrijven De Rijke in Spijkenisse, Hoyer in Hamburg, en NWM in Uithoorn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement