Evergreen

Rederij Evergreen heeft meegedeeld dat de road limitations in Korea sinds 8 maart zijn gewijzigd. De maximaal toelaatbare laadgewichten per container in Korea over de weg, zijn voor een twintigvoeter 17,5 ton en voor een veertigvoeter 22,0 ton. Overtredingen worden bestraft met boetes van zo’n 2.500 Amerikaanse dollar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Evergreen | NT

Evergreen

Rederij Evergreen heeft meegedeeld dat de road limitations in Korea sinds 8 maart zijn gewijzigd. De maximaal toelaatbare laadgewichten per container in Korea over de weg, zijn voor een twintigvoeter 17,5 ton en voor een veertigvoeter 22,0 ton. Overtredingen worden bestraft met boetes van zo’n 2.500 Amerikaanse dollar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement