EWL ook naar Rio Haina

ROTTERDAM (NT) – Europa West- Indie Lijnen gaat het vaarschema uitbreiden met de bestemming Rio Haina in de Dominicaanse Republiek.

Met ingang van de afvaart van de ‘EWL Rotterdam’ (ets 24/3) wordt deze bestemming opgenomen in het vaarschema, dat voorziet in tiendaagse afvaarten. De dienst wordt uitgevoerd met vier schepen en bediende al Paramaribo, Georgetown, Port of Spain, La Guaira, Puerto Cabello, Willemstad, Oranjestad, Cartagena en Santa Maria.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

EWL ook naar Rio Haina | NT

EWL ook naar Rio Haina

ROTTERDAM (NT) – Europa West- Indie Lijnen gaat het vaarschema uitbreiden met de bestemming Rio Haina in de Dominicaanse Republiek.

Met ingang van de afvaart van de ‘EWL Rotterdam’ (ets 24/3) wordt deze bestemming opgenomen in het vaarschema, dat voorziet in tiendaagse afvaarten. De dienst wordt uitgevoerd met vier schepen en bediende al Paramaribo, Georgetown, Port of Spain, La Guaira, Puerto Cabello, Willemstad, Oranjestad, Cartagena en Santa Maria.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement