Overnames in Zweeds transport

ROTTERDAM (NT) – Olssons Akeri in het Zweedse Skovde heeft Triangelfrakt in O’rebro overgenomen. Triangelfrakt heeft zeventien mensen in dienst. Beide vervoerders hebben Volvo als belangrijkste klant. Eerder nam Olssons RLP A keri in Falkoping over. Bij Olssons werken nu ongeveer honderd mensen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Overnames in Zweeds transport | NT

Overnames in Zweeds transport

ROTTERDAM (NT) – Olssons Akeri in het Zweedse Skovde heeft Triangelfrakt in O’rebro overgenomen. Triangelfrakt heeft zeventien mensen in dienst. Beide vervoerders hebben Volvo als belangrijkste klant. Eerder nam Olssons RLP A keri in Falkoping over. Bij Olssons werken nu ongeveer honderd mensen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement