f8,2 miljoen voor spoorlijn Groningen-Leer

GRONINGEN (NT) – De Eems Dollard Regio heeft 8,2 miljoen gulden beschikbaar gesteld voor het opknappen van de spoorlijn Groningen-Leer. De werkzaamheden kosten in totaal 30 miljoen gulden. Ook Duitse en Nederlandse overheden hebben al bedragen toegezegd. De lijn is vooral van belang voor het goederenvervoer van en naar Veendam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

f8,2 miljoen voor spoorlijn Groningen-Leer | NT

f8,2 miljoen voor spoorlijn Groningen-Leer

GRONINGEN (NT) – De Eems Dollard Regio heeft 8,2 miljoen gulden beschikbaar gesteld voor het opknappen van de spoorlijn Groningen-Leer. De werkzaamheden kosten in totaal 30 miljoen gulden. Ook Duitse en Nederlandse overheden hebben al bedragen toegezegd. De lijn is vooral van belang voor het goederenvervoer van en naar Veendam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement