Pakhoed Amsterdam nu Amstel Veem

AMSTERDAM (NT) – Pakhoed Amsterdam, honderd procent dochter van Furness, heeft haar naam gewijzigd en heet nu Amstel Veem. Met behoud van het vertrouwde Pakhoed-rood, wordt de huisstijl en het logo aangepast aan die van de Furness bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Pakhoed Amsterdam nu Amstel Veem | NT

Pakhoed Amsterdam nu Amstel Veem

AMSTERDAM (NT) – Pakhoed Amsterdam, honderd procent dochter van Furness, heeft haar naam gewijzigd en heet nu Amstel Veem. Met behoud van het vertrouwde Pakhoed-rood, wordt de huisstijl en het logo aangepast aan die van de Furness bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement