Pakhoed Amsterdam nu Amstel Veem

AMSTERDAM (NT) – Pakhoed Amsterdam, honderd procent dochter van Furness, heeft haar naam gewijzigd en heet nu Amstel Veem. Met behoud van het vertrouwde Pakhoed-rood, wordt de huisstijl en het logo aangepast aan die van de Furness bedrijven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Pakhoed Amsterdam nu Amstel Veem | NT

Pakhoed Amsterdam nu Amstel Veem

AMSTERDAM (NT) – Pakhoed Amsterdam, honderd procent dochter van Furness, heeft haar naam gewijzigd en heet nu Amstel Veem. Met behoud van het vertrouwde Pakhoed-rood, wordt de huisstijl en het logo aangepast aan die van de Furness bedrijven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu