H. Z. Transport opent vestiging in Maasland

MAAS

De verhuizing van het veilingterrein in De Lier naar het Transportcentrum in Maasland was hard nodig. H. Z. Transport is een snel groeiende onderneming. De enge behuizing op het veilingterrein in De Lier (circa 2.000 vierkante meter) werd daarvoor te klein. Vanuit de nieuwe vestiging wil H. Z. Transport zijn diensten, die zich onder meer concentreren in Scandinavie en Oost-Europa, te optimaliseren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

H. Z. Transport opent vestiging in Maasland | NT

H. Z. Transport opent vestiging in Maasland

MAAS

De verhuizing van het veilingterrein in De Lier naar het Transportcentrum in Maasland was hard nodig. H. Z. Transport is een snel groeiende onderneming. De enge behuizing op het veilingterrein in De Lier (circa 2.000 vierkante meter) werd daarvoor te klein. Vanuit de nieuwe vestiging wil H. Z. Transport zijn diensten, die zich onder meer concentreren in Scandinavie en Oost-Europa, te optimaliseren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement