Britse campagne voor lpg-gebruik

LONDEN (NT) – De Britse overheid is een grootscheepse campagne begonnen die wegtransportbedrijven moet overhalen over te schakelen van trucks die op diesel rijden op trucks die lpg gebruiken. Doel van de campage is het terugdringen van schadelijke uitstoot door uitlaatgassen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Britse campagne voor lpg-gebruik | NT

Britse campagne voor lpg-gebruik

LONDEN (NT) – De Britse overheid is een grootscheepse campagne begonnen die wegtransportbedrijven moet overhalen over te schakelen van trucks die op diesel rijden op trucks die lpg gebruiken. Doel van de campage is het terugdringen van schadelijke uitstoot door uitlaatgassen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement