Vluchten op Dusseldorf hervat

DUSSELDORF (ANP) – Op de luchthaven van Dusseldorf is al dit weekeinde de dienstregeling hervat na de brand die de passagiersterminal deels heeft verwoest. Al op zaterdagmiddag kon het eerste vliegtuig landen. Daarbij werd gebruik gemaakt van de voormalige aankomsthal aan de rand van het door de brand getroffen complex.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Vluchten op Dusseldorf hervat | NT

Vluchten op Dusseldorf hervat

DUSSELDORF (ANP) – Op de luchthaven van Dusseldorf is al dit weekeinde de dienstregeling hervat na de brand die de passagiersterminal deels heeft verwoest. Al op zaterdagmiddag kon het eerste vliegtuig landen. Daarbij werd gebruik gemaakt van de voormalige aankomsthal aan de rand van het door de brand getroffen complex.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement