Transporteur Althuisius verhuist naar Leeuwarden

LEEUWARDEN (NT) – Internationaal transportbedrijf Althuisius brengt alle activiteiten over naar de vestiging in Leeuwarden. Het hoodkantoor in Tzummarum wordt gesloten. De vervoerder zit al jaren opgesloten in de bebouwde kom van het dorp. Op industrieterrein Schenkenchans in de Friese hoofdstad krijgt het nu de mogelijkheid om uit te breiden. Ook heeft de onderneming daar een betere aansluiting op de snelwegen.
Nog voor het eind van het jaar moet de verhuizing rond zijn. De bedrijfsnaam Althuisius komt te vervallen. De Friese vervoerder krijgt dezelfde naam als het Britse moederbedrijf: Transport Development Group (TDG) Logistics.

Alle zeventig werknemers en de vijftig trucks gaan over naar Leeuwarden. De vestiging op industrieterrein Schenkenschans zal in dat kader voor circa één miljoen gulden worden uitgebreid.TDG Logistics wil binnen afzienbare tijd ook een vestiging openen in de regio Joure-Heerenveen aan de A7.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Transporteur Althuisius verhuist naar Leeuwarden | NT

Transporteur Althuisius verhuist naar Leeuwarden

LEEUWARDEN (NT) – Internationaal transportbedrijf Althuisius brengt alle activiteiten over naar de vestiging in Leeuwarden. Het hoodkantoor in Tzummarum wordt gesloten. De vervoerder zit al jaren opgesloten in de bebouwde kom van het dorp. Op industrieterrein Schenkenchans in de Friese hoofdstad krijgt het nu de mogelijkheid om uit te breiden. Ook heeft de onderneming daar een betere aansluiting op de snelwegen.
Nog voor het eind van het jaar moet de verhuizing rond zijn. De bedrijfsnaam Althuisius komt te vervallen. De Friese vervoerder krijgt dezelfde naam als het Britse moederbedrijf: Transport Development Group (TDG) Logistics.

Alle zeventig werknemers en de vijftig trucks gaan over naar Leeuwarden. De vestiging op industrieterrein Schenkenschans zal in dat kader voor circa één miljoen gulden worden uitgebreid.TDG Logistics wil binnen afzienbare tijd ook een vestiging openen in de regio Joure-Heerenveen aan de A7.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement