Als ik het artikel ”Koninklijke Auping benut vrachtwagens efficiënter” (NT 28 januari) goed begrijp was het voor de komst van de heer Kamphof een mooie puinhoop op de afdeling fysieke distributie en hij heeft met ”geniale” oplossingen het licht gebracht.
Ik begrijp echter niets van zijn ongefundeerde, generaliserende en negatieve uitlatingen over expediteurs zoals: ,,Expediteurs zijn niet altijd eerlijk’’; ,,hij heeft niet altijd goede ervaringen met expediteurs’’ en ’’Expediteurs zijn er bovendien schuldig aan dat vervoerders half uitgemolken zijn’’.
Zou hij één en ander zelf in praktijk hebben gebracht bij zijn vorige werkgever VMD Expeditie? Deze man vergeet dat expediteurs ook een aantal malen in hun leven investeren in een nieuwe bedstede. Ik moet er gegarandeerd nog een nachtje over slapen of het wederom ’Auping’ wordt.

W. Kock,
Vestigingsmanager Henk Hentzen
Internationale Expeditiebedrijven BV.