Expeditors op Heathrow

Heathrow . Luchthavenexploitant BAA verkoopt een stuk grond van 1,5 hectare op Heathrow aan de Amerikaanse logistieke dienstverlener Expeditors. Het gaat om grond op het zogeheten Heathrow South Cargo Centre. Expeditors betaalt hiervoor 58,5 miljoen dollar. In de overeenkomst zit een sale- en leasebackconstructie. Onroerendgoedpoot BAA Lynton least het perceel van Expeditors voor 2,25 miljoen pond. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar. Expeditors wil een luchtvrachtloods op deze grond zetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Expeditors op Heathrow | NT

Expeditors op Heathrow

Heathrow . Luchthavenexploitant BAA verkoopt een stuk grond van 1,5 hectare op Heathrow aan de Amerikaanse logistieke dienstverlener Expeditors. Het gaat om grond op het zogeheten Heathrow South Cargo Centre. Expeditors betaalt hiervoor 58,5 miljoen dollar. In de overeenkomst zit een sale- en leasebackconstructie. Onroerendgoedpoot BAA Lynton least het perceel van Expeditors voor 2,25 miljoen pond. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar. Expeditors wil een luchtvrachtloods op deze grond zetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement