Rotterdam . D. Speksnijder Transport in Hazerswoude, gespecialiseerd in koel- en vriestransport, verzorgt sinds kort in Nederland de distributie voor vleeswarenproducent Meester Stegeman in Wijhe. Het gaat hier om een pakket van circa drieduizend transportopdrachten op jaarbasis, die vanuit de vestiging in Wijhe worden gedistribueerd naar sorteercentra van Albert Heijn.
Eerder deze maand maakte Müller Transport in Holten bekend de distributie van Meester Stegeman-producten in Nederland voor zijn rekening te nemen vanuit de twee andere Stegeman-vestigingen in Deventer en Sint Michielsgestel. Het transportvolume bedraagt vijftigduizend pallets op jaarbasis. Daarnaast start Müller Transport voor deze verlader zowel met het transport van halffabrikaten en emballage tussen de drie Stegeman-vestigingen, als vervoer en registratie van de volledige fuststroom.
De reden dat Meester Stegeman ervoor heeft gekozen, te werken met twee logistiek dienstverleners is volgens A. van Brummen, logistiek manager van Meester Stegeman, heel simpel: ,,Dat houdt ze scherp’’.