FOS nog steeds aan de grond

Al ruim acht maanden probeert de Cypriotische luchtvrachtvervoerder FOS Logistic een intercontinentale vrachtdienst op te zetten tussen Shanghai, New Delhi, thuisbasis Larnaca en Europa. Daarmee zou voor het eerst een carrier uit de kleine eilandstaat in de Middellandse Zee zich mengen in het vrachtvervoer op Azië. Of het ook gaat lukken is nog steeds onzeker.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

FOS nog steeds aan de grond | NT

FOS nog steeds aan de grond

Al ruim acht maanden probeert de Cypriotische luchtvrachtvervoerder FOS Logistic een intercontinentale vrachtdienst op te zetten tussen Shanghai, New Delhi, thuisbasis Larnaca en Europa. Daarmee zou voor het eerst een carrier uit de kleine eilandstaat in de Middellandse Zee zich mengen in het vrachtvervoer op Azië. Of het ook gaat lukken is nog steeds onzeker.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen