Nicole Visbeen krijgt dagelijkse leiding bij DailyFresh

personalia

Bij DailyFresh, de samenwerking van Visbeen en Post-Kogeko in het vervoer van groente, fruit en andere temperatuurgevoelige voedingsmiddelen in West-Europa, is Nicole Visbeen benoemd tot ‘managing director’.

Ze werkte bij DailyFresh al als hoogstverantwoordelijke op commercieel gebied. DailyFresh heeft grote belangen in het transport tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland. Nicole Visbeen moet de samenwerking nu voorbereiden op de gevolgen van een uittreding van het VK uit de Europese Unie.

DailyFresh organiseert op 19 juni een bijeenkomst over ‘Brexit’ in Naaldwijk, in samenwerking met Transport en Logistiek Nederland (TLN) en Rabobank.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Nicole Visbeen krijgt dagelijkse leiding bij DailyFresh | NT

Nicole Visbeen krijgt dagelijkse leiding bij DailyFresh

personalia

Bij DailyFresh, de samenwerking van Visbeen en Post-Kogeko in het vervoer van groente, fruit en andere temperatuurgevoelige voedingsmiddelen in West-Europa, is Nicole Visbeen benoemd tot ‘managing director’.

Ze werkte bij DailyFresh al als hoogstverantwoordelijke op commercieel gebied. DailyFresh heeft grote belangen in het transport tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland. Nicole Visbeen moet de samenwerking nu voorbereiden op de gevolgen van een uittreding van het VK uit de Europese Unie.

DailyFresh organiseert op 19 juni een bijeenkomst over ‘Brexit’ in Naaldwijk, in samenwerking met Transport en Logistiek Nederland (TLN) en Rabobank.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement