CWT wil zijn bedrijven zoveel mogelijk duurzaam laten werken en de benodigde energie daarvoor voor 100% uit zonne-energie halen. Met de 41.114 zonnepanelen die nu op zijn vijf paden in Amsterdam en omgeving worden aangebracht, kan jaarlijks meer dan elf miljoen kWh (kilowattuur) aan groene stroom worden opgewekt. Daarmee zou je ook meer dan drieduizend standaardwoonhuizen van energie kunnen voorzien.

Subsidie

CWT heeft als partner voor het project de keuze laten vallen op KiesZon. Dit bedrijf helpt ondernemingen hun daken van zonnepanelen te voorzien en verzorgt ook de bijbehorende subsidie. Een paar weken geleden voltooide KiesZon, onderdeel van Greenchoice, de aanleg van 28.000 zonnepanelen op het dak van een distributiecentrum in Venlo, goed voor zeven miljoen kWh per jaar en voor de energiebehoefte van tweeduizend huishoudens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement