DFDS Seaways verhoogt frequentie naar Immingham

Rederij

De Deense rederij DFDS Seaways biedt als eerste ook ’s ochtends afvaarten naar de Humberregio op bepaalde dagen.

DFDS Seaways zag de voorbije maanden de volumes naar Groot-Brittannië toenemen. In het midden van de week zijn de afvaarten naar Immingham volgeboekt.

Op vraag van een aantal klanten verhoogt de rederij daarom de capaciteit. Het roro-schip ‘Anglian Seaways’, dat tot voor kort nog aan Seatruck Ferries was uitgecharterd, zal vanaf 17 januari elke dinsdag en donderdag om half elf ’s ochtends uit Vlaardingen naar Immingham vertrekken.

In de andere richting komt er elke woensdagochtend een bijkomende afvaart. In het weekend zal DFDS Seaways het schip gebruiken voor een andere veerdienst op Immingham. De ‘Anglian Seaways’ heeft een garagecapaciteit van 1.680 lijnmeter, wat voldoende is voor 120 trailers.

Volgens Rob Olbertz, die verantwoordelijk is voor de Nederlands-Britse routes, biedt DFDS Seaways als eerste rederij meer dan vijftig afvaarten per week tussen Nederland en Groot-Brittannië. De rederij vaart ook nog drie keer per dag en per richting tussen Vlaardigen en Felixstowe en dagelijks tussen IJmuiden en Newcastle.

DFDS Seaways verhoogt frequentie naar Immingham | NT

DFDS Seaways verhoogt frequentie naar Immingham

Rederij

De Deense rederij DFDS Seaways biedt als eerste ook ’s ochtends afvaarten naar de Humberregio op bepaalde dagen.

DFDS Seaways zag de voorbije maanden de volumes naar Groot-Brittannië toenemen. In het midden van de week zijn de afvaarten naar Immingham volgeboekt.

Op vraag van een aantal klanten verhoogt de rederij daarom de capaciteit. Het roro-schip ‘Anglian Seaways’, dat tot voor kort nog aan Seatruck Ferries was uitgecharterd, zal vanaf 17 januari elke dinsdag en donderdag om half elf ’s ochtends uit Vlaardingen naar Immingham vertrekken.

In de andere richting komt er elke woensdagochtend een bijkomende afvaart. In het weekend zal DFDS Seaways het schip gebruiken voor een andere veerdienst op Immingham. De ‘Anglian Seaways’ heeft een garagecapaciteit van 1.680 lijnmeter, wat voldoende is voor 120 trailers.

Volgens Rob Olbertz, die verantwoordelijk is voor de Nederlands-Britse routes, biedt DFDS Seaways als eerste rederij meer dan vijftig afvaarten per week tussen Nederland en Groot-Brittannië. De rederij vaart ook nog drie keer per dag en per richting tussen Vlaardigen en Felixstowe en dagelijks tussen IJmuiden en Newcastle.