GCA geïnteresseerd in overname Novatrans

Multimodaal

De Franse multimodale transportgroep GCA wil Novatrans overnemen. Dat schrijft de publicatie ‘Usine Nouvelle’.

Novatrans, dat voor 96,7% in handen is van de Franse spoorwegmaatschappij SNCF, zit financieel in slechte papieren. In het bod van GCA Charles André Transport wordt voorzien in de overname van 78 mensen, een derde van het totaal.

Niet in het bod inbegrepen is de overname van de Novatrans-terminal in Le Havre. Andere terminals in het zuiden van Frankrijk, waaronder Marseille, zouden niet behouden blijven, maar wel verder worden bediend. Dat zou dan gebeuren via onderaanneming, zoals dat ook het geval is voor het filaal SNCF Naviland Cargo.

Deze formule zou van toepassing zijn op meer dan twee derde van de terminals.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

GCA geïnteresseerd in overname Novatrans | NT

GCA geïnteresseerd in overname Novatrans

Multimodaal

De Franse multimodale transportgroep GCA wil Novatrans overnemen. Dat schrijft de publicatie ‘Usine Nouvelle’.

Novatrans, dat voor 96,7% in handen is van de Franse spoorwegmaatschappij SNCF, zit financieel in slechte papieren. In het bod van GCA Charles André Transport wordt voorzien in de overname van 78 mensen, een derde van het totaal.

Niet in het bod inbegrepen is de overname van de Novatrans-terminal in Le Havre. Andere terminals in het zuiden van Frankrijk, waaronder Marseille, zouden niet behouden blijven, maar wel verder worden bediend. Dat zou dan gebeuren via onderaanneming, zoals dat ook het geval is voor het filaal SNCF Naviland Cargo.

Deze formule zou van toepassing zijn op meer dan twee derde van de terminals.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement