Renovatie oude Brucargozone weldra van start

Luchtvracht

Op Brucargo wordt binnenkort van start gegaan met de afbraak van gebouwen in de oude zone 2010. De oude gebouwen van DHL Global Forwarding komen vrij op de markt.

Op de plaats waar nu de gebouwen 735, 736 en 737 staan, moet over enkele maanden een nieuw gebouw verrijzen. In een eerste fase gaat het om een magazijn van 5.000 m², met 1.500 m² kantoorruimte voor Nippon Express. De ontwikkelaar is de groep Cordeel.

In een latere fase wordt op de site van het huidige gebouw 738 een even groot magazijn neergezet, met 800 m² aan kantoorruimte. Daarover wordt volgens The Brussels Airport Company nog met diverse geïnteresseerden onderhandeld.

Futern ontwikkelt op site 729 een modulair gebouw dat twee tot drie KMO-expeditiebedrijven onderdak kan bieden. De compartimenten zullen variëren tussen de 1.000 en de 1.500 m² aan opslagruimte en 250 tot 400 m² aan bureaus. Volgens TBAC bestaat er heel wat interesse voor dit project.

Door de verhuizing van DHL Global Forwarding naar een nieuw complex op Brucargo West, komen de gebouwen 720, 748, 764 en 765 op de markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Renovatie oude Brucargozone weldra van start | NT

Renovatie oude Brucargozone weldra van start

Luchtvracht

Op Brucargo wordt binnenkort van start gegaan met de afbraak van gebouwen in de oude zone 2010. De oude gebouwen van DHL Global Forwarding komen vrij op de markt.

Op de plaats waar nu de gebouwen 735, 736 en 737 staan, moet over enkele maanden een nieuw gebouw verrijzen. In een eerste fase gaat het om een magazijn van 5.000 m², met 1.500 m² kantoorruimte voor Nippon Express. De ontwikkelaar is de groep Cordeel.

In een latere fase wordt op de site van het huidige gebouw 738 een even groot magazijn neergezet, met 800 m² aan kantoorruimte. Daarover wordt volgens The Brussels Airport Company nog met diverse geïnteresseerden onderhandeld.

Futern ontwikkelt op site 729 een modulair gebouw dat twee tot drie KMO-expeditiebedrijven onderdak kan bieden. De compartimenten zullen variëren tussen de 1.000 en de 1.500 m² aan opslagruimte en 250 tot 400 m² aan bureaus. Volgens TBAC bestaat er heel wat interesse voor dit project.

Door de verhuizing van DHL Global Forwarding naar een nieuw complex op Brucargo West, komen de gebouwen 720, 748, 764 en 765 op de markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement