Heropening Rijn vanaf vrijdag “realistisch” volgens waterwegbeheerder

Volgens waterwegbeheerder WSA Keulen is een (beperkte) heropening van de Rijn vanaf vrijdag realistisch. Woensdagavond waren 16 van de 32 – en niet 31 zoals aanvankelijk gemeld – overboord geslagen containers geborgen. Van de overige zijn al een deel gelokaliseerd, naar andere wordt nog met peilboten gezocht.

Volgens waterwegbeheerder WSA Keulen is een (beperkte) heropening van de Rijn vanaf vrijdag realistisch. Woensdagavond waren 16 van de 32 – en niet 31 zoals aanvankelijk gemeld – overboord geslagen containers geborgen. Van de overige zijn al een deel gelokaliseerd, naar andere wordt nog met peilboten gezocht.

Heropening Rijn vanaf vrijdag “realistisch” volgens waterwegbeheerder | NT

Heropening Rijn vanaf vrijdag “realistisch” volgens waterwegbeheerder

Volgens waterwegbeheerder WSA Keulen is een (beperkte) heropening van de Rijn vanaf vrijdag realistisch. Woensdagavond waren 16 van de 32 – en niet 31 zoals aanvankelijk gemeld – overboord geslagen containers geborgen. Van de overige zijn al een deel gelokaliseerd, naar andere wordt nog met peilboten gezocht.

Volgens waterwegbeheerder WSA Keulen is een (beperkte) heropening van de Rijn vanaf vrijdag realistisch. Woensdagavond waren 16 van de 32 – en niet 31 zoals aanvankelijk gemeld – overboord geslagen containers geborgen. Van de overige zijn al een deel gelokaliseerd, naar andere wordt nog met peilboten gezocht.