Oss wil haven uitbreiden

Overslag

De gemeente Oss wil voor twaalf miljoen euro grond aan de haven in eigendom nemen om die te kunnen uitbreiden.

Het gaat om de grond onder de containerterminal van de Osse Overslag Centrale (OCC) en percelen aan de Waalkade tussen de terminal en het bedrijf Agrifirm. De gemeente wil de grond vervolgens in erfpacht uitgeven aan OOC. De gemeenteraad moet op 2 november een besluit nemen over het investeringsplan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Oss wil haven uitbreiden | NT

Oss wil haven uitbreiden

Overslag

De gemeente Oss wil voor twaalf miljoen euro grond aan de haven in eigendom nemen om die te kunnen uitbreiden.

Het gaat om de grond onder de containerterminal van de Osse Overslag Centrale (OCC) en percelen aan de Waalkade tussen de terminal en het bedrijf Agrifirm. De gemeente wil de grond vervolgens in erfpacht uitgeven aan OOC. De gemeenteraad moet op 2 november een besluit nemen over het investeringsplan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement