Robert Kasteel stopt als directeur van het CBRB

Pensioen

Robert Kasteel stopt als directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB). Per 1 april dit jaar gaat Kasteel met pensioen. Het bestuur heeft besloten, vanwege de voorgenomen fusie met Koninklijk BLN-Schuttevaer, (nog) geen nieuwe directeur aan te stellen, zo laat het CBRB zelf weten.

Robert Kasteel stopt als directeur van het CBRB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Robert Kasteel stopt als directeur van het CBRB | NT

Robert Kasteel stopt als directeur van het CBRB

Pensioen

Robert Kasteel stopt als directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB). Per 1 april dit jaar gaat Kasteel met pensioen. Het bestuur heeft besloten, vanwege de voorgenomen fusie met Koninklijk BLN-Schuttevaer, (nog) geen nieuwe directeur aan te stellen, zo laat het CBRB zelf weten.

Robert Kasteel stopt als directeur van het CBRB

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu