CBRB: ‘Frustratie binnenvaart door verschuivende tijdsvensters havens’

Verstoorde planning

Er is steeds meer hinder in de havens van Rotterdam en Antwerpen door verschuivende Cargo Opening Times (COT) en Cargo Closing Times (CCT), de tijdspannen waarbinnen containers kunnen worden aangeleverd voor export op de zeehaventerminals. Verschuivingen zorgen volgens het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) niet alleen voor verstoorde planningen, maar ook voor frustratie tussen achterlandvervoerders en hun opdrachtgevers.

Containerschepen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CBRB: ‘Frustratie binnenvaart door verschuivende tijdsvensters havens’ | NT

CBRB: ‘Frustratie binnenvaart door verschuivende tijdsvensters havens’

Verstoorde planning

Er is steeds meer hinder in de havens van Rotterdam en Antwerpen door verschuivende Cargo Opening Times (COT) en Cargo Closing Times (CCT), de tijdspannen waarbinnen containers kunnen worden aangeleverd voor export op de zeehaventerminals. Verschuivingen zorgen volgens het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) niet alleen voor verstoorde planningen, maar ook voor frustratie tussen achterlandvervoerders en hun opdrachtgevers.

Containerschepen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu