De intermodale dienstverlener biedt een regelmatige binnenvaartconnectie aan via het 42 kilometer lange Kanaal Gent – Brugge, plaatselijk ook Brugse Vaart en Gentse Vaart genoemd. Diverse schepen binnen de bestaande Danser vloot zijn gezien de afmetingen en beperkingen van het vaarwater al geschikt om op het kanaal te worden ingezet.

Noord-Frankrijk

Recentelijk werden hoogfrequente verbindingen van en naar de zeehavens Antwerpen en Rotterdam opgezet. Daarnaast worden onder meer Noord-Frankijk en andere wateraangesloten inlandterminals binnen het achterlandnetwerk van Danser via hub-locaties aangesloten.

‘Met deze nieuwe duurzame aanvulling wordt de interconnectiviteit tussen Zeebrugge, de genoemde zeehavens, North Sea Port en het achterland verhoogd en konden inmiddels 125.000 kilometers, gemeten over een periode van 4 weken, van weg naar het water worden verplaatst’, meldt Danser in een toelichting.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement