De kraan heeft een radius van 51 meter en zal voornamelijk ingezet worden voor containers en breakbulk cargo. Volgens de logistiek dienstverlener heeft de zogenaamde Konecranes Gottwald Model 5 een maximale capaciteit van 125 ton voor de heavy lifts.

Gosselin

Gosselin werd opgericht in 1930, heeft zo’n 800 werknemers in dienst en genereert ruim 300 miljoen euro omzet. Het hoofdkwartier van Gosselin ligt aan het Albertkanaal in Deurne, waar de containerterminal de Antwerpse haven en de haven van Rotterdam verbindt met het Europese achterland. Het bedrijf heeft 56 kantoren in 34 landen en is vertegenwoordigd in Europa, Oost-Europa, Rusland, de Caucasus, Centraal Azië en China.

De Gosselin Group bestaat uit twee divisies: Gosselin Moving en Gosselin Logistics. Gosselin Moving verzorgt internationale verhuizingen voor multinationals, expats, diplomaten, militairen en privé-personen. Gosselin Logistics levert logistieke diensten voor bedrijven: van expeditie, magazijnopslag en containerbehandeling tot industriële logistieke projecten voor zware machines en volledige fabrieken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding