De kleine binnenschipper en zijn groene toekomst

Estero

Schepen moeten vergroenen, Brussel en Den Haag willen er geld voor vrijmaken. Toch verscheen er onlangs een rapport van de Rabobank waarin staat dat de kleine binnenvaart in Nederland geen toekomst heeft omdat de financieringsopgave van de vergroening voor hen niet rendabel zou zijn. Schipper Robin Vermeeren kijkt op zijn Estero terug én vooruit. ‘Je kunt niet iedereen op een grote bult gooien. Wie wil, kan wel degelijk mee.’

Robin Vermeeren, schipper, binnenvaart, estero

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

De kleine binnenschipper en zijn groene toekomst | NT

De kleine binnenschipper en zijn groene toekomst

Estero

Schepen moeten vergroenen, Brussel en Den Haag willen er geld voor vrijmaken. Toch verscheen er onlangs een rapport van de Rabobank waarin staat dat de kleine binnenvaart in Nederland geen toekomst heeft omdat de financieringsopgave van de vergroening voor hen niet rendabel zou zijn. Schipper Robin Vermeeren kijkt op zijn Estero terug én vooruit. ‘Je kunt niet iedereen op een grote bult gooien. Wie wil, kan wel degelijk mee.’

Robin Vermeeren, schipper, binnenvaart, estero

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu