Aftermovie Sessie Binnenvaart op Multimodaal Online 2021

Recap

Bekijk de aftermovie van de sessie binnenvaart op woensdagmiddag van Multimodaal Online 2021. Aan bod komen Femke Brenninkmeijer (NPRC), Dominique Vercauteren (Port of Antwerp), Luc Smits (CCT Moerdijk), Marjon Castelijns (Future Proof Shipping) en Caroline Nagtegaal (Lid Europees Parlement).

Multimodaal Online 2021

Er zijn nog de hele week talkshows tijdens Multimodaal Online 2021. Bekijk het programma.

Aftermovie Sessie Binnenvaart op Multimodaal Online 2021 | NT

Aftermovie Sessie Binnenvaart op Multimodaal Online 2021

Recap

Bekijk de aftermovie van de sessie binnenvaart op woensdagmiddag van Multimodaal Online 2021. Aan bod komen Femke Brenninkmeijer (NPRC), Dominique Vercauteren (Port of Antwerp), Luc Smits (CCT Moerdijk), Marjon Castelijns (Future Proof Shipping) en Caroline Nagtegaal (Lid Europees Parlement).

Multimodaal Online 2021

Er zijn nog de hele week talkshows tijdens Multimodaal Online 2021. Bekijk het programma.