Plan bevaarbare Elbe met scepsis ontvangen

diepgang van 1,40 meter

Het plan om de Elbe 340 dagen per jaar bevaarbaar te maken tussen Pardubice en Hamburg zorgt voor schouderophalen bij de scheepvaart en felle protesten bij natuurbeschermingsorganisaties. Het schouderophalen geldt voor de diepgang van 1,40 meter die Duitsland wil realiseren, de protesten van milieuorganisaties gaan over het baggeren, de oeveraanpassingen en het afsnijden van bochten.

WDN2134 Elbe 7_SP_60_DBR_Airbustransport-Linie_3-Fotofeuerwehr_, Deutsche Binnenreederei

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Plan bevaarbare Elbe met scepsis ontvangen | NT

Plan bevaarbare Elbe met scepsis ontvangen

diepgang van 1,40 meter

Het plan om de Elbe 340 dagen per jaar bevaarbaar te maken tussen Pardubice en Hamburg zorgt voor schouderophalen bij de scheepvaart en felle protesten bij natuurbeschermingsorganisaties. Het schouderophalen geldt voor de diepgang van 1,40 meter die Duitsland wil realiseren, de protesten van milieuorganisaties gaan over het baggeren, de oeveraanpassingen en het afsnijden van bochten.

WDN2134 Elbe 7_SP_60_DBR_Airbustransport-Linie_3-Fotofeuerwehr_, Deutsche Binnenreederei

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu