Drinkwaterbedrijven roepen op tot strengere eisen giflozingen in Rijn

Drinkwaterkwaliteit

Er moeten strengere eisen komen voor lozingen van ongewenste stoffen die niet of nauwelijks afbreken in het milieu. RIWA-Rijn, het  samenwerkings­verband van Neder­landse waterleidingbedrijven die de Rijn gebruiken voor drinkwater, pleit hiervoor om zo te voorkomen dat concentraties in het Rijnwater verder oplopen.

Foto: Wikipedia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Drinkwaterbedrijven roepen op tot strengere eisen giflozingen in Rijn | NT

Drinkwaterbedrijven roepen op tot strengere eisen giflozingen in Rijn

Drinkwaterkwaliteit

Er moeten strengere eisen komen voor lozingen van ongewenste stoffen die niet of nauwelijks afbreken in het milieu. RIWA-Rijn, het  samenwerkings­verband van Neder­landse waterleidingbedrijven die de Rijn gebruiken voor drinkwater, pleit hiervoor om zo te voorkomen dat concentraties in het Rijnwater verder oplopen.

Foto: Wikipedia

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu