Fusievereniging KBN laat op zich wachten

Brancheorganisaties

Of de beoogde fusie tussen CBRB en BLN-Schuttevaer tot Koninklijke Binnenvaart Nederland er daadwerkelijk komt blijkt over twee weken. Beide verenigingen stemden afgelopen vrijdag over de fusie, maar bij BLN stemden er onvoldoende leden mee om tot een definitief besluit te komen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Fusievereniging KBN laat op zich wachten | NT

Fusievereniging KBN laat op zich wachten

Brancheorganisaties

Of de beoogde fusie tussen CBRB en BLN-Schuttevaer tot Koninklijke Binnenvaart Nederland er daadwerkelijk komt blijkt over twee weken. Beide verenigingen stemden afgelopen vrijdag over de fusie, maar bij BLN stemden er onvoldoende leden mee om tot een definitief besluit te komen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu