Honkoop Barging biedt binnenvaarttransporten aan in het gebied tussen de havens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Tot het pakket van diensten behoren onder andere het intra-port verkeer in de haven van Rotterdam en transport tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Ook verzorgt Honkoop dagelijks containerlijndiensten tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen, Gent, Vlissingen en Terneuzen.

Benelux

Door de overname van Honkoop breidt Contargo zijn activiteiten binnen de Benelux verder uit. In november kwam de Duitse logistiek dienstverlener al in het nieuws met de overname van de Belgische containertransporteur Berry.

Met 24 inlandterminals en meer dan 1.200 medewerkers behandelt Contargo jaarlijks een volume van meer dan 2 miljoen teu. Het concern is daarmee één van de marktleiders in logistieke containernetwerken in het Europese achterland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement