Project Condor H2: vijftig schepen op waterstof voor 2030

'Tanktainers'

In 2030 moeten er via het waterstofproject Condor H2 vijftig binnenvaart- en kustvaartschepen op waterstof kunnen varen. De eerste schepen moeten voor 2025 al in de vaart zijn. Het project wordt gedragen door het Havenbedrijf Rotterdam, de Provincie Zuid-Holland en nog eens ruim veertig partners.

Foto: HTS, Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Project Condor H2: vijftig schepen op waterstof voor 2030 | NT

Project Condor H2: vijftig schepen op waterstof voor 2030

'Tanktainers'

In 2030 moeten er via het waterstofproject Condor H2 vijftig binnenvaart- en kustvaartschepen op waterstof kunnen varen. De eerste schepen moeten voor 2025 al in de vaart zijn. Het project wordt gedragen door het Havenbedrijf Rotterdam, de Provincie Zuid-Holland en nog eens ruim veertig partners.

Foto: HTS, Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu