Psychisch verzuim? Zo signaleer je dit vroegtijdig

Brand Story

De cijfers liegen er niet om: in 2023 is het verzuim door psychische klachten hoger dan ooit tevoren. Een kwart van alle verzuimdagen (26%) viel in het 1ste kwartaal van 2023 onder de categorie psychisch verzuim. Het betekent dat steeds meer Nederlandse werknemers te kampen krijgen met stress- en burn-outklachten. Daarbij duurt psychisch verzuim vaak ook langer, waardoor organisaties uitgevallen medewerkers langer moeten missen.

Foto: Capability

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Psychisch verzuim? Zo signaleer je dit vroegtijdig | NT

Psychisch verzuim? Zo signaleer je dit vroegtijdig

Brand Story

De cijfers liegen er niet om: in 2023 is het verzuim door psychische klachten hoger dan ooit tevoren. Een kwart van alle verzuimdagen (26%) viel in het 1ste kwartaal van 2023 onder de categorie psychisch verzuim. Het betekent dat steeds meer Nederlandse werknemers te kampen krijgen met stress- en burn-outklachten. Daarbij duurt psychisch verzuim vaak ook langer, waardoor organisaties uitgevallen medewerkers langer moeten missen.

Foto: Capability

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu