KLM een nieuw RSV? (column)

TON & teu

De afgelopen week was Air France-KLM weer eens in het nieuws, dit keer omdat de aandeelhoudersvergadering de miljoenenbonus van de Canadese topman Paul Smith had goedgekeurd. De luchtvaartgroep, waar de Nederlandse staat het afgelopen jaar ruim 3,4 miljard euro aan overheidssteun in heeft gestoken, lijkt daarmee op z’n zachtst gezegd niet over de juiste politieke en sociale antenne te beschikken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

KLM een nieuw RSV? (column) | NT

KLM een nieuw RSV? (column)

TON & teu

De afgelopen week was Air France-KLM weer eens in het nieuws, dit keer omdat de aandeelhoudersvergadering de miljoenenbonus van de Canadese topman Paul Smith had goedgekeurd. De luchtvaartgroep, waar de Nederlandse staat het afgelopen jaar ruim 3,4 miljard euro aan overheidssteun in heeft gestoken, lijkt daarmee op z’n zachtst gezegd niet over de juiste politieke en sociale antenne te beschikken.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu