Carbon Footprint: van ‘nice to know’ naar verplichte kost

Ton & teu

Alweer jaren geleden werkte ik met een aantal collega’s aan het ‘Euro Agri Distri-concept’, waarbij de positie van Nederland als producent, maar vooral als Europese en zelfs mondiale draaischijf voor bloemen en planten werd verduidelijkt in opdracht van het toenmalige Ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij (thans is de V van Visserij vervangen door de V van Voedselkwaliteit). Met passie en volharding werkten we samen met het bedrijfsleven aan het concept.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Carbon Footprint: van ‘nice to know’ naar verplichte kost | NT

Carbon Footprint: van ‘nice to know’ naar verplichte kost

Ton & teu

Alweer jaren geleden werkte ik met een aantal collega’s aan het ‘Euro Agri Distri-concept’, waarbij de positie van Nederland als producent, maar vooral als Europese en zelfs mondiale draaischijf voor bloemen en planten werd verduidelijkt in opdracht van het toenmalige Ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij (thans is de V van Visserij vervangen door de V van Voedselkwaliteit). Met passie en volharding werkten we samen met het bedrijfsleven aan het concept.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu