Wasser­schlacht

column

Deze veelbelovende sportzomer, als ik het vanuit mijn luie stoel zo mag betitelen, moet nog gaan losbarsten op het moment dat ik dit schrijf, maar er zijn al wel volop terugblikken op die memorabele sportzomer van precies een halve eeuw geleden. We willen er niet aan herinnerd worden, maar raken er toch niet over uitgepraat: het WK voetbal van 1974.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Wasser­schlacht | NT

Wasser­schlacht

column

Deze veelbelovende sportzomer, als ik het vanuit mijn luie stoel zo mag betitelen, moet nog gaan losbarsten op het moment dat ik dit schrijf, maar er zijn al wel volop terugblikken op die memorabele sportzomer van precies een halve eeuw geleden. We willen er niet aan herinnerd worden, maar raken er toch niet over uitgepraat: het WK voetbal van 1974.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu