Export bloemen en planten blijft gelijk

de markt

De export van bloemen en planten doet het net zo goed als vorig jaar. Net als in 2017 werd na vijf maanden de grens van 3 miljard euro overschreden. Planten doen het dit jaar daarbij beter dan bloemen, meldde brancheorganisatie VGB.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Export bloemen en planten blijft gelijk | NT

Export bloemen en planten blijft gelijk

de markt

De export van bloemen en planten doet het net zo goed als vorig jaar. Net als in 2017 werd na vijf maanden de grens van 3 miljard euro overschreden. Planten doen het dit jaar daarbij beter dan bloemen, meldde brancheorganisatie VGB.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu