In Singapore werd de capaciteit van de opslag en de afvulinstallaties voor distributie in de regio Zuidoost-Azië verdubbeld. Verder integreerde Bertschi zijn vestiging in São Paulo (Brazilië) in zijn internationale organisatie.

Antwerpen

De activiteiten buiten Europa maken nu een derde uit van de totale omzet van Bertschi. Dichter bij huis, in de haven van Antwerpen, werd een nieuw centrum geopend voor de doorvoer en distributie van plastics.

Het bedrijf uit Dürrenasch investeerde opnieuw in zijn vloot van tank- en silocontainers, voor het weg- en intermodaal vervoer. Er kwamen er 9% bij, op een totaal van nu 34.500. Aan de top was een wisseling van de wacht: Jan Arnet volgde grootaandeelhouder Hans-Jörg Bertschi op als algemeen directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement