Bos zal later dit jaar formeel terugtreden als ceo van TVM. Tot en met 31 augustus blijft hij in dienst bij de verzekeraar om onder andere zijn opvolger in te werken.

LV Groep heeft 33 vestigingen wereldwijd op de internationale markt van logistiek en transport, een omzet van circa 200 miljoen euro en ruim 500 FTE’s. Dit jaar viert LV Groep haar 100-jarig bestaan.

Energieprojecten

LV Groep is vooral actief op het gebied van logistiek rondom grootschalige on- en offshore energieprojecten, zoals de bouw van olieplatforms en windmolenparken. Het bedrijf heeft de sterke ambitie om haar omzetniveau de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen, onder meer via brede logistieke dienstverlening en door actief in te spelen op nieuwe kansen op het gebied van ketenintegratie.

Bos: ‘Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij TVM, waarvan de laatste 20 jaar als ceo, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. De dynamiek van de logistiek- en transportsector heeft me altijd enorm aangesproken. Ik ben reeds vertrouwd met het bedrijf en een aantal mensen binnen het bedrijf vanwege de nauwe banden tussen TVM en LV Groep. Lensveld Transport was onder andere betrokken bij de oprichting van TVM.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding