Nederlandse industrie herstelt verder, maar de vaart mindert

export onder druk

De Nederlandse industrie liet opnieuw herstel zien in juni, maar het tempo waarmee dat ging nam af. Dat constateert de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi). ‘Een lichte daling van het aantal nieuwe exportorders is de boosdoener’, zegt sectoreconoom industrie Albert Jan Swart van ABN AMRO in een toelichting.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Nederlandse industrie herstelt verder, maar de vaart mindert | NT

Nederlandse industrie herstelt verder, maar de vaart mindert

export onder druk

De Nederlandse industrie liet opnieuw herstel zien in juni, maar het tempo waarmee dat ging nam af. Dat constateert de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi). ‘Een lichte daling van het aantal nieuwe exportorders is de boosdoener’, zegt sectoreconoom industrie Albert Jan Swart van ABN AMRO in een toelichting.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu